Termeni si conditii

INTRODUCERE
Utilizarea site-ului www.bigbazar.ro  incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele acestuia.
Va rugam sa cititi Termenii, Politica noastră privind modulele cookie si Politica de confidentialitate (denumite in continuare in mod colectiv „Politicile de protectie a datelor”) inainte de a utiliza site-ul si de a plasa comenzi prin intermediul acestuia.
Daca nu acceptati in mod implicit Termenii și Politicile de protecţie a datelor, va recomandam sa nu utilizati acest site. Termenii pot suferi modificări in conformitate cu legea in vigoare.
Aveti responsabilitatea de a citi in intregime Termenii si Politicile privind protectia datelor, intrucat aplicabili vor fi Termenii si Politicile privind protectia datelor in vigoare in momentul exact utilizarii.

DEFINITII GENERALE
BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre site-ul www.bigbazar.ro intr-o anumita perioada.
BUNURI si SERVICII – orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv bunurile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.
CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur utilizator accesul la zone restrictionate ale siteului prin care se face accesul la serviciu.
CLIENT – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la continut si serviciu, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre www.bigbazar.ro si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de www.bigbazar.ro .
COMANDA – document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.
COSUL MEU – sectiune din cont care permite cumparatorului/utilizatorului sa adauge bunuri sau servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.
SITE – magazinul online gazduit la adresa web http://www.bigbazar.ro .
TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre www.bigbazar.ro catre client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de www.bigbazar.ro , indifferent de modalitatea de livrare.
UTILIZATOR – persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare.

DATELE DUMNEAVOASTRĂ ŞI INREGISTRAREA PE SITE
Informatiile sau datele cu caracter personal pe care ni le furnizati vor fi prelucrate in conformitate cu Politicile de protectie a datelor. Prin utilizarea acestui site si/sau plasarea unei comezi prin intermediul www.bigbazar.ro ,va exprimati in mod expres si neechivoc consimtamantul privind prelucrarea acestor informatii si declarati ca toate informatiile si datele pe care ni le-ati furnizat sunt veridice si exacte si ca ati obtinut acordul prealabil scris al titularului informatiilor si/sau datelor, in eventualitatea in care informatiile si datele pe care ni le furnizati prin intermediul site-ului nu va apartin.
Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

PLASAREA COMENZILOR
Pentru ca fiecare client este diferit, avem mai multe opțiuni prin care puteti comanda produsele de pe www.bigbazar.ro.
Comanda direct pe site
Pentru a plasa o comanda va invitam sa descoperiti ofertele propuse pe site.
Cand gasiti produsul/produsele dorite apasati pe butonul “adauga in cos”.
In “Cosul Meu” puteti vizualiza toate produsele dorite si selectate pe o comanda, iar cand terminati cumparaturile apasati pe butonul “Finalizare comanda”.
Urmatorul pas este sa completati datele de livrare si modalitatile de plata.
Verificati datele completate si apasati pe butonul “plaseaza comanda“.
Imediat veti primi o notificare de confirmare de primire a comenzii realizate, urmand sa fiti contactat de un consultant www.bigbazar.ro care va va confirma procesarea comenzii.

STOCURI
Majoritatea produselor sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate in anumite situatii care nu depind de www.bigbazar.ro (exemplu situatia in care exista ruptura de stoc a unui produs). Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii.

Produsele din categoria Handmade fiind disponibile doar la comanda si cu achitarea unui avans de 40% din costul total al comenzii.

PLATA UNEI COMENZI
Pentru a va face experienta cumparaturilor mai usoara va punem la dispozitie urmatoarele modalitati:
⦁ Online cu card bancar Visa sau Mastercard; Plata este securizata prin partenerul nostru Info 3D Secure, recunoscut pentru exigenta acestuia privind securitatea solutiilor de plata oferite.
⦁ Info 3D Secure:
⦁ 3D Secure reprezinta o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)
⦁ Numerar la livrare; Pentru aceasta optiune se va adauga o taxa pentru plata comenzii in ramburs la curier.
TRANSPORT SI LIVRARE
LIVRARE:
Termenul de expediere al produselor variaza intre 1 zi si 21 de zile, in functie de produs. Pentru a verifica termenul produsului, puteti contacta un consultant BigBazar telefonic sau pe adresa: barbuancaraluca@gmail.com
Produsele sunt livrate la domiciliul dumneavoastra, oriunde in Romania si tarile din Uniunea Europeana. Veti fi notificat cu privire la livrarea produselor comandate.
⦁ livrarea se va face la adresa solicitata de client.
⦁ livrarea se face prin curier rapid, tarifele fiind variabile in functie de localitate.
⦁ termenul de livrare, in Romania, este intre una si 21 de zile lucratoare, socotite de la data preluarii comenzii dumneavoastra.
⦁ livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care ⦁ www.bigbazar.ro colaboreaza sau prin mijloace proprii.
⦁ Ca urmare a legislatiei in vigoare, ⦁ www.bigbazar.ro nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
⦁ -intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
⦁ -deteriorarile, distrugerile,pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
⦁ -informatiile eronate furnizate de cumparator

RETURNARE SI INLOCUIRE
Aveti posibilitatea de a returna orice produs marime standard achizitionat la distanta
⦁ in termen de 14 zile calendaristice de la primire,fara penalizari completand formularul model de retragere. Singurul cost pe care va trebui sa-l suportati este taxa de transport pentru returnarea coletului.
Clientul poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:
⦁ produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site,
⦁ produsele ce au fost livrate gresit
⦁ produsele care au dimensiuni eronat comandate
Clientul este obligat sa notifice www.bigbazar.ro , intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor.
Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, in ambalajul original, cu toate etichetele interne si externe, eticheta de pret cu sigiliul nealterat, cu accesoriile aferente. Pentru a fi returnate produsele trebuie reambalate. In caz contrar, daca produsele nu sunt ambalate corespunzator si/sau nu sunt in conditii perfecte, ele pot fi reexpediate clientului, fara rambursarea contravalorii produsului sau inlocuirii acestuia.
Produsele trebuie returnate prin curier rapid.
Clientul nu poate returna produsele achizitionate si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:
⦁ produsele prezinta semne de uzura, lovire, deteriorare sau piese lipsa
⦁ inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii, sau de un tip diferit, are data de expediere care depaseste perioada de 14 zile calendaristice
⦁ in cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte).
⦁ in cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile de la data receptionarii produselor.
⦁ in cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
⦁ ruperea sigiliului de securitate atrage dupa sine scoaterea produselor din categoria celor returnabile.

VALABILITATEA OFERTEI
www.bigbazar.ro isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a utilizatorului sau clientului.
Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.